Home / archiefcentraal / lesselzotten gaan met stoet door olst

lesselzotten gaan met stoet door olst

Onder leiding van Prins Slokkie gaat er weer een stoet van wagens, fietsen, skelters, loopgroepen en allerlei andere carnavaleske uitingen door Olst trekken. Op zaterdag 1 maart gaat de optocht van C.V. Lesselzotten om 15.00 uur van start. Tijdens carnaval is Olst voor een paar dagen omgedoopt tot Heuidarp.

Je kan je nog opgeven voor de optocht via tonnyschuurman@gmail.com. Op de dag zelf kan je je nog

opgeven in de hal van het Holstohus. Alle wagens die langer zijn dan 5 meter en gemotoriseerd ontvangen €44,00 startgeld (Prinsenwagens uitgezonderd). Deze wagens moeten zich opgeven voor 22 februari op bovengenoemd mailadres. Je ontvangt uiterlijk 28 februari thuis een startnummer en de reglementen.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.