leren voetballen als messi

Er zijn nog plaatsen vrij voor de Techniek Academie op de velden van Overwetering. De nieuwe cursus geeft je de kans om via een leerplan een betere voetballer te komen. Het leerplan is zo opgesteld dat iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen. Op vrijdag 7 maart kan je aan de cursus beginnen.

Tijdens de lessen staat talentontwikkeling en plezier centraal. De trainingsgroepen worden samengesteld op basis van leeftijd en kwaliteit. De cursus is voor alle jeugdspelers van 9 tot en met 12 jaar. Zo leren ze zich verder ontwikkelen op het gebied van techniek en coördinatie.

Je leert tijdens de cursus het beheersen van 1 op 1 situaties. Ze gebruiken de visie van Manchester United trainer Rene Meulensteen als leermethode. Dit past namelijk goed bij de tijdsgeest. Denk aan prachtige acties van Christiano Ronaldo, Messi en van Persie. Deze voetballers beheersen dat wat onze jongens en meisjes ook graag willen beheersen.

Op vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.15 uur zijn de techniektraining op het kunstgrasveld van Sc Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van 10 trainingen aangeboden. Eén module in de periode september-november en één module in periode maart-juni. De volgende module start op vrijdag 7 maart. Er kunnen 40 kinderen meedoen. Een module van 10 lessen kost 25 euro. Meer informatie vind je op de website: http://staging2.overwetering.nl/193/techniek-academie/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.