leer geboortemandala tekenen bij workshop

Je kan nu een workshop geboortemandala tekenen volgen bij de Tekenpraktijk in Wijhe. Wegens succes van de eerste workshop is er op 14 maart een tweede workshop. Een geboortemandala is een mandala tekening die je maakt van je geboorte datum. De basis van de geboortemandala is de numerologie.

Iedereen kan terecht bij de Tekenpraktijk voor deze, of andere workshops. Je hoeft niet eens te kunnen tekenen, maar je moet het wel leuk vinden. Tijdens de cursussen werk je met verschillende thema’s en materialen. Daarnaast leer je verschillende teken- en schildertechnieken. Belangrijk is dat ontspanning en plezier voorop staan.

Als je meer wil weten over deze workshop of wil zien wat de Tekenpraktijk nog meer te bieden heeft ga je naar de website: staging2.detekenpraktijk.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.