lachen om gevangenisleven

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om in de gevangenis te zitten? Toneelvereniging Nieuw Heeten geeft je een idee van de taferelen die zich achter de tralies afspelen met het toneelstuk “Achter slot en grendel”. Toneelvereniging Spots geeft nog twee uitvoeringen van het blijspel.

Het stuk speelt zich af in een gevangenis en staat in het teken van grappen en hilarische momenten. De gedetineerden staan onder het strakke regime van de bewaakster, er is een schoonmaakster die de gemoederen bezighoudt en een moeder van één van de gevangenen die de leiding over probeert te nemen. De mix van karakters maakt het stuk verassend.

De voorstellingen vinden nog plaats op vrijdag 7 februari en zaterdag 8 februari. Aanvang is om 20.00 uur en de zaal is open om 19.30 uur. De voorstelling is in het Timmermanshuis in Nieuw Heeten.Entreeprijzen: 7,50 euro (volwassen) en 3,50 euro (kinderen), inclusief koffie/thee.

Kaarten zijn telefonisch te bestellen op werkdagen van 18.30 tot 19.30 uur bij Gerard Hazelhekke, telefoon 0572-321319.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.