Home / archiefcentraal / kwiek met ruime cijfers langs sew2

kwiek met ruime cijfers langs sew2

Zaterdagavond stond er op wedstrijdformulier een Eerste Divisie wedstrijd op het programma tussen Klink Nijland/Kwiek en SEW 2. Kwiek ,dat vorig week verloor in de dramatisch uitwedstrijd van Bevo, heeft de punten nodig om hun goede positie te behouden voor nacompetitie. Klink Nijland/Kwiek heeft thuis nog alles gewonnen en kon vanavond weer een overwinning aan hun reeks toeschrijven. Met rust stond het team van coach Arthur Langendijk met 15-10 voor en kon dit uitbreiden tot een score van 32-24 aan het eind van de wedstrijd.

De dames uit Raalte konden in het eerste gedeelte van 1e helft maar moeilijk weglopen bij hun opponent door het missen van de nodige kansen. Naarmate de 1e helft vorderde kwam Kwiek beter in het spel en werden de kansen beter benut. Dat leidde tot een 15-10 ruststand.

In de 2e helft gingen de Raaltese dames door met waar het gebleven was. Na 15 minuten hadden ze een gat van 9 punten en was de wedstrijd eigenlijk al beslist. SEW2 had dat ook in de gaten en dat kwam tot uiting in de wedstrijd door geruzie op elkaar en een onnodige overtreding wat direct rood opleverde. Kwiek speelde de rest van de partij uit en won met 32-24.

Volgende week staat de derby tegen Nieuw-Heeten op het programma.

hieronder een link met beelden van de wedstrijd

[youtube url="http://www.youtube.com/watch?v=o1YZ60h0iV0"]

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.