kwiek 2 wint overtuigend van hvbs

In de hoofdklasse B stond de wedstrijd tussen Klink Nijland/Kwiek 2 en H.V.B.S op het programma. De Raaltese dames waren op zoek naar revanche, omdat de vorige ontmoeting met H.V.B.S. verloren ging. Het team van Henk Woudstra heeft vandaag goede zaken gedaan door met 25-14 te winnen en weer 2 punten uit te lopen op Voorwaarts. Door deze overwinning staan de dames met nog 6 wedstrijden te gaan 6 punten voor op hun concurrent en komt het kampioenschap wel heel erg binnen handbereik.

Het team van coach Henk Woudstra begon goed en stond na 5 minuten met 3-0 voor. Kwiek had geen kind aan hun opponent al vanaf de start van de wedstrijd. H.V.B.S had duidelijk problemen van het spelen met hars en speelde de eerste helft dramatisch. Kwiek kon goed gebruik maken van hun eigen kracht en stond met rust met 13-4 voor.

In de 2e helft hadden de Raaltese Dames alles onder controle en speelden ze de wedstrijd goed uit en konden daarmee weer een overwinning aan hun conto schrijven. 25-14

Doelpuntenmakers Kwiek:

Carmen Duim 8, Angela Wigchers Schreur 4, Patricia Wigchers Schreur 3, Dominique Hemmink 2, Ilone Bloo 2, Charlotte Schulten 2, Romy ten Cate2, Jessie Neppelenbroek 1, Meike Damhuis 1.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.