koopjes scoren ga dit weekend naar raalte

Onder het motto ‘Alle prijzen gaan onderuit! 12 uur lang’ kun je vrijdag tussen 09.00 uur en 21.00 uur tassen vol superleuke mode en andere dingen voor ongelooflijk lage prijzen shoppen. Sommige winkels (maar niet allemaal) gaan ook zaterdag vrolijk verder met de Slotverkoop.

Kwalitatief klasse mode van het afgelopen seizoen, schoenen, lederwaren en vele andere artikelen voor spotprijsjes, vaak lager dan de inkoopprijs. Kwalitatieve schoenen van de betere en beste merken, maar ook vrolijke seizoensschoenen voor een paar eurootjes. Wil je scoren dan moet je er wel op tijd bij zijn, want op is op. Je moet natuurlijk wel een beetje geluk hebben met de maat.

In de Slotverkoop is steeds weer een enorme run op de kindermode, met name op de betere merken die nu ineens betaalbaar zijn voor het grote publiek. Als je bedenkt dat een kind gemiddeld twee maten groeit in een jaar, dan loont het om nu een en ander in te slaan voor het volgende seizoen.

En de winkeliers? Hoe kijken zij aan tegen de slotverkoop? “Lekker de bezem door de winkel, plaatsmaken voor de nieuwe collecties, drastisch opruimen hoort ook bij het werk, gezellig al die drukte en blije gezichten, we gunnen de mensen deze koopjes, zeker in deze wat moeilijker tijd en vooral de mensen met een kleine portemonnee.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.