klink nijland nieuwe sponsor ijsseltrophy

Klink Nijland is de komende drie jaar de nieuwe sponsor van het internationale jeugdtoernooi IJsseltrophy. Wijhe’92 organiseert het toernooi voor de zevende keer in het Hemelvaartweekend, op 30 en 31 mei. De komende jaren draagt het toernooi dus de naam Klink Nijlan-IJsseltrophy. Klink Nijland is een bedrijf wat al op meerdere fronten actief is als sponsor bij Wijhe’92. De naam prijkt op de shirts van de B-handbalmeiden. Daarnaast was Klink Nijland een belangrijke partner bij de reconstructie van de parkeerplaats in 2012.

Voor meer informatie ga je naar de website: staging2.ijsseltrophy.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.