kleuters kunnen alvast naar de elshof

Kleine kinderen kunnen bij O.B.S Elshof vast wennen aan de basisschool. Kinderen van 2,5 tot 4 jaar kunnen tot de grote vakantie een keer in de maand meespelen met de onderbouw van de school. Deze mee-speel-ochtenden vinden plaats op 4 maandagen van 10.30 uur tot 12.00 uur.

De ochtenden zijn een manier om voor kinderen om kennis te maken met het reilen en zeilen op een kleine basisschool. De ochtenden worden begeleid door de juf en de onderwijsassistente van de onderbouw. Als kinderen het nog een beetje moeilijk vinden kunnen ouders, onder het genot van een kopje koffie, in de buurt blijven.

De peuter-kleuter-meespeel-ochtenden zijn op: 10 maart, 7 april, 12 mei en 2 juni. Voor het nieuwe schooljaar moeten nog data komen. Kinderen kunnen telefonisch: 0570521830 of via mail: obselshof@de-mare-scholen.nl voor de mee-speel-ochtenden worden aangemeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.