klachten over mtbers in salland

“Ik zie nog steeds mountainbikers buiten de route fietsen en krijg nog regelmatig klachten van wandelaars dat daar waar de routes gedeeld worden niet altijd rekening met elkaar wordt gehouden. Verzoek dus: knijp in de remmen en groet elkaar vriendelijk. Vergeet Strava gewoon even,” vraagt Te Wierik aan de fietsers.

“Dan de grootste zorg, het fietsen met verlichting,” aldus Te Wierik. Na zonsondergang is het verboden om over de paden te fietsen. “Dat betekent dat niemand na ongeveer 18.00 uur zich in de bossen en op de paden mag bevinden. Doe dat dus ook niet. Het geeft veel onrust bij vogels en reeën en bovendien valt het enorm op bij omwonenden. Ik krijg klachten uit de omgeving Kranenkamp en de Zandbelt. Willen degenen die dus met hun lampen in het donker op de routes fietsen hiermee ophouden en spreek elkaar ook aan op dit gedrag. Ik wil erg graag de medewerking van de grondeigenaar blijven houden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.