kater tarzan uit raalte noord vermist

De familie Walter mist kater Tarzan. Het dier is maandag 3 februari voor het laatst gezien. De baasjes van Tarzan maken zich erg zorgen. “Normaal blijft hij nooit langer dan een halve dag weg. We wonen aan de rand van Raalte-Noord (Leeuwerik). Hij kan makkelijk de weilanden in zijn gelopen of in een sloot zijn beland. Misschien is hij per ongeluk ingesloten in een schuurtje.”

Walter heeft veel gezocht, posters opgehangen en hem bij de officiële instanties als vermist aangemeld, maar succes bleef tot op heden uit.

Het gaat om een jonge kater (1,5 jaar oud). Hij is zwart/grijs gestreept met wit. Het is niet zo’n groot beestje. Hij draagt als het goed is een rood/grijs bandje met een belletje. “Misschien is hij na een paar dagen zwerven en honger lijden veranderd, maar wij kennen hem als een vrolijk en nieuwsgierig beestje. Als iemand hem heeft zien lopen, dan zouden wij dat heel, heel, heel graag horen!”

Denk je informatie te hebben?

Familie Walter

0618154067

0651009239

martinewalter@live.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.