jubileum pastoor verweij druk bezocht

Pastoor Verweij heeft afgelopen zondag gevierd dat hij veertig jaar in het vak zit. Op zondag 16 februari is het jubileum gevierd tijdens de Eucharistieviering. Alle parochianen waren hiervoor uitgenodigd. De eucharistieviering werd dan ook druk bezocht. ‘S middags was er een receptie in zaal Zwakenberg, ook hier was de zaal goedgevuld.

Tijdens de receptie droeg Herman Tutert een bruut op aan de jubilerende pastoor Verweij. De pastoor kreeg er flink van langs in de buut, maar kon er, net als de overige aanwezigen, smakelijk om lachen. De giften die tijdens het feest gegeven zijn, komen voor een deel ten goede aan De Cirkel voor de bouw van het hospice aan de Monumentstraat in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.