Home / archiefcentraal / jubileum pastoor verweij druk bezocht

jubileum pastoor verweij druk bezocht

Pastoor Verweij heeft afgelopen zondag gevierd dat hij veertig jaar in het vak zit. Op zondag 16 februari is het jubileum gevierd tijdens de Eucharistieviering. Alle parochianen waren hiervoor uitgenodigd. De eucharistieviering werd dan ook druk bezocht. ‘S middags was er een receptie in zaal Zwakenberg, ook hier was de zaal goedgevuld.

Tijdens de receptie droeg Herman Tutert een bruut op aan de jubilerende pastoor Verweij. De pastoor kreeg er flink van langs in de buut, maar kon er, net als de overige aanwezigen, smakelijk om lachen. De giften die tijdens het feest gegeven zijn, komen voor een deel ten goede aan De Cirkel voor de bouw van het hospice aan de Monumentstraat in Raalte.

Lees ook

Rick Evers: DSCIM4984 of DSCIM4985

Ons kleine mannetje was jarig. Het ene moment heb je een baby in je armen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.