jubilerende vrijwilligers zonnebloem gehuldigd

Vier jubilerende vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling Heino – Laag Zuthem – Lierderholthuis zijn tijdens de jaarvergadering afgelopen donderdag gehuldigd. Annie Hilgenkamp is in het zonnetje gezet omdat ze al 25 jaar als vrijwilliger actief is. Daarnaast kregen Ria Grootenhuis, Anny Lute en Christien Morrenhof een waarderingsbeeldje en bloemen omdat ze 12 ½ jaar in de afdeling actief zijn.

Annie Hilgenkamp kreeg de gouden speld opgespeld door regiobestuurder Theo Feijen, omdat zij al 25 jaar als vrijwilliger actief is. In augustus 1988 meldde Annie zich als vrijwilliger bij de afdeling en ze is zes jaar bestuurslid geweest. Daarnaast deed en doet ze nog steeds bezoekwerk.

Ria Grootenhuis is vanaf 1 februari 2001 actief. Zij werd in hetzelfde jaar gekozen tot secretaresse. Elf jaar lang heeft ze de maandelijkse agenda, notulen van de bestuursvergaderingen en de ledenvergaderingen opgesteld. Daarnaast verzorgde ze de correspondentie en hield zij de ledenlijst bij.

Ook Anny Lute is 12 ½ jaar bij de afdeling. Zij zet zich vooral in voor het bezoekwerk en haar gasten kijken altijd uit naar haar bezoekjes. Christien Morrenhof werd in 2002 gekozen als bestuurslid grote activiteiten. Met een groepje andere vrijwilligers coördineert zij de jaarlijkse boottocht en de plaatselijke en regionale ontspanningsmiddagen.

Uit handen van de vicevoorzitter ontvingen deze driejubilarissen het prachtige waarderingsbeeldje en een bloemstuk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.