jonkvrouwen zingen songs van toen

Het Zwolse koor ‘de Jonkvrouwen’ geeft op 14 maart een concert in Het Kerkhuus te Heino. Ze zullen optreden met een speciale gast, de zangeres Helga Hoffmann uit het Duitse Potsdam. Tijdens de avond worden Duitse schlagers gezongen, zoals ‘Und Morgen früh küss ich dich wach’, met een echte Duitse schlager zangeres.

Bewoners van het Wooldhuis in Heino hebben al een voorproefje gehad op het optreden. Het Songs van Toen koor ‘de Jonkvrouwen’ acteert o.l.v. Flip Jonkman uit Heino. Op donderdagavond zongen ze veel bekende liedjes in het Nederlands, Engels, Duits en zelfs in het Grieks. Ze werden begeleid door drie accordeons, contrabas en drums.

Liedjes die voorbij kwamen waren bijvoorbeeld ’Eleni’ van Tol & Tol, ‘Westenwind’ van Dana Winner, ‘Send me the pillow’ en ‘de Sterren van Montevideo’. Verder kwamen voorbij Benny Neiman, The Beatles, Elvis Presley en Cliff Richard. Op het repertoire stonden ook enkele Duitse schlagers zoals ‘Eine Insel aus Träumen geboren’ en ‘Und Morgen früh küss ich dich wach’.

Als je dit concert gemist hebt, dan kun je het jonkvrouwenkoor nog op 14 maart in Heino zien. De avond begint om 20.00 uur in Het Kerkhuus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.