Home / archiefcentraal / jeugd centraal tijdens mix en match concert

jeugd centraal tijdens mix en match concert

De muziekvereniging Ons Genoegen gaat voor de vierde keer een Mix en Match concert in sporthal Hoogerheyne in Heino organiseren. Tijdens het concert op 5 april staat de jeugd centraal. Naast de Big Band van het Carmel College Salland en een strijkorkest van Jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel uit Zwolle is er een projectkoor opgericht, speciaal voor dit concert.

Het koor, met de naam Youth Vocals, is opgezet door de muziekvereniging. Doormiddel van audities zijn en 12 zangeressen in de leeftijd van 13 tot 19 uitgekozen. De selectie is gedaan door Juliette Dumoré, de dirigent van het projectkoor en Jan Jager, dirigent van het orkest van Ons Genoegen.

Het koor gaat in vijf repetities verschillende populaire liedje instuderen. Samen met deelname van de muzikanten van de big band en het strijkorkest belooft het een afwisselend concert te worden waaraan de jeugd dit keer een belangrijke bijdrage levert. Mix en Match 2014: Jong en oud spelen samen eigentijdse muziek.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.