isa logtenberg voorleeskampioen olst wijhe

Isa Logtenberg uit groep 7 van K.b.s. de Bongerd te Boerhaar is voorleeskampioen geworden van de gemeente Olst-Wijhe. Ze las voor uit het boek: Kappen van Carry Slee.

Er waren 11 voorlezers in de gemeente Olst-Wijhe waaruit de jury unaniem Isa Logtenberg heeft gekozen als voorleeskampioen. Woensdagochtend 19 februari werd ze toegezongen door alle leerlingen van K.b.s. de Bongerd.

Isa gaat nu de gemeente Olst-Wijhe vertegenwoordigen tijdens de regio ronde op dinsdagavond 4 maart in het Holstohus in Olst. Mocht ze deze ook winnen dan is de provinciale ronde op 16 april in de Zinin bibliotheek in Nijverdal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.