Home / archiefcentraal / is er plek voor weghorst in nieuw tijenraan

is er plek voor weghorst in nieuw tijenraan

 

Verschillende partijen in de gemeenteraad willen dat de opbrengsten uit de horeca in het nieuwe Tijenraan niet bij een commerciële partij terechtkomen, maar bij de clubs.

VVD’er Ben Nijboer vroeg alle partijen in de raad na te denken over een andere vorm van horeca in het nieuwe Tijenraan. VVD, D66 en Lokaal Alternatief gaven aan voorstander te zijn van een andere vorm van horeca. SP en 1 voor Allen stelden daar geen voorstander van te zijn.

Ook Gemeentebelangen Raalte lijkt geen voorstander te zijn om Weghorst weg te sturen, maar wilde geen keiharde uitspraken doen. “Weghorst vervult een belangrijke taak in Tijenraan,” stelde Frank Niens. “Gooi geen oude schoenen weg voor je nieuwe hebt,” opperde Niens na het voorstel van Nijboer om het contract met de horeca-ondernemer te ontbinden. Niens stelde het vooral belangrijk te vinden dat continuïteit gewaarborgd is in de horeca.

PvdA’er Arie van der Wilt wilde niet vooruit lopen op de zaken en stelde dat de horeca nu nog helemaal niet aan de orde is. Hij wilde er geen uitspraken over doen. Ook het CDA heeft zich (nog)niet uitgelaten over hun toekomstvisie op de horeca in het nieuwe Tijenraan.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.