Home / archiefcentraal / inbrekers gepakt aan hogebroeksweg

inbrekers gepakt aan hogebroeksweg

De politie kreeg in eerste instantie melding van een verdachte situatie aan de Vilsterseweg in Lemelerveld. Een auto zou daar verdacht rond hebben gereden. Bij het zien van de politie ging de auto er vandoor en er ontstond een achtervolging.

De politie gaf meerdere malen een stopteken aan de auto. Uiteindelijk lukte het de politie om de auto tot stoppen te dwingen op de Hogebroeksweg te Raalte. In de auto werden inbrekerswerktuigen aangetroffen. Beide inzittenden van de auto, een 25-jarige man en een 28-jarige man uit Apeldoorn, werden aangehouden.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.