inbreker kapsalon magnifique zit vast

De politie gaf vorige week beelden van de beveilingscamera’s uit de kapsalon vrij. Op die beelden is te zien hoe de inbreker de kassalade van de kapsalon in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 december steelt.

De beelden van de beveiligingscamera’s waren te zien in het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost. Ook plaatsten wij de beelden op onze site. Naar aanleiding van de publicatie van de beelden ontving de politie meerdere tips die naar de dader leidden. Achter de 23-jarige hoefde de politie echter niet aan, hij meldde zichzelf op het bureau.

De man blijft voorlopig vastzitten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.