huis van de prins traditiegetrouw versierd

Traditiegetrouw is het huis van de Prins in Raalte versierd. Het is weer bijna carnaval en daar horen bepaalde voorbereidingen bij. Zo zijn dit weekeinde ook verschillende cafés in de juiste carnavalssfeer gebracht en zijn de prinselijke bootjes in de Prinsengracht oftewel het Overijssels Kanaal te water gelaten. Daarnaast verschenen overal aan de lantaarnpalen in het centrum de speciale versieringen die horen bij de viering van 66 jaar carnaval in Raalte.

Het versieren van het huis van de Prins was zaterdagmiddag een feestje, omdat Prins Paul (Wittenhorst) ook voorzitter van Stöppelhaene is en betrokken is bij Ribs & Blues. Zijn woning op bedrijventerrein de Zegge is voorzien van een complete toren, bekend van de grotere festivals, om daarna volgehangen te worden met grote spandoeken met daarop de verschillende activiteiten van de prins.

Daarnaast is de toren aangevuld met een foto van zijn collega’s, een enorme afbeelding van diens prinselijke gezicht aan de gevel en tot slot ook een speciale bijdrage van de Raad van Elf. Op een groot doek betuigen tien schaars geklede dames hun steun aan de Prins namens de Raad van Elf. De leden de raad staan normaal gesproken graag overal zelf op afgebeeld, maar kozen dit keer dus voor wat knappere vertegenwoordigers van de mensheid.

Paul Wittenhorst, meer bekend om zijn organisatorische capaciteiten dan als echte Don Juan, kon het in ieder geval wel waarderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.