hh wint de wedstrijd van de week

HH is de winnaar van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. HH voorspelde samen met Rene het 1-1 gelijkspel tussen Lemelerveld en Heeten. Bij loting kwam HH als winnaar uit de bus en daarom mag hij (of zij) een mooie bal bij Intersport Schutte Raalte gaan halen.

Lemelerveld liet zondag kostbare punten liggen in de koers naar het kampioenschap in de derde klasse b. Hoewel de oranje-witten nog wel aan kop van de ranglijst staan, kan concurrent Heerde dat een wedstrijd minder gespeeld heeft, in punten gelijk komen met koploper.

Heeten deed daarentegen prima zaken in Lemelerveld. Met het gepakte punt komt het team op de achtste plaats van de ranglijst, maar met evenveel punten als de nummer 7 en 6.

Woensdagmiddag presenteren we weer een nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.