herxen klaar voor de wraak van salland

De derde Wraak van Salland-avond staat zaterdag op de rol. Na de heerlijke edities in Raalte en Wijhe is het nu de beurt aan Herxen. Vanaf 20.30 uur barst de Wraak daar los in dorpshuis Herxer Marke. De toegang is wederom gratis.

Ook deze week zullen er weer vier bandjes optreden. Uit Wijhe komt de band Watt Ever. Deze rockers halen inspiratie uit onder andere AC/DC, Metallica en de Foo Fighters.

Premium uit Heino speelt echte rockcovers. Geen onbekende, want ook in 2012 deden ze al mee met de Wraak van Salland. Daarnaast zal ook Strike! uit Vorden rock ten gehore brengen. Of, zoals ze zelf zeggen, rock met een ‘Billy’ randje.

De rock/metal invloeden komen uit Ommen/Zwolle, de band Litter. Deze band wil minimaal tien keer optreden dit jaar en zal er dan ook alles aan doen om de finale te halen.

De bezoekers bepalen deze avond de winnaar. De band met de meeste stemmen gaat automatisch door naar de halve finale. De overige drie bands maken nog wel een week lang kans op een plaats in de halve finale. Er zullen video’s geplaatst worden op YouTube. De band met de meeste views gaat alsnog door naar de halve finale.

De Wraak van Salland is dé bandcompetitie van Salland. Er strijden 24 bands om prachtige prijzen. Er zal elke week in een andere kroeg of zaal in Salland gestreden worden tussen 4 bands.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.