Home / archiefcentraal / hertruitertjes in de prijzen in heeten

hertruitertjes in de prijzen in heeten

Een paar leden van ponyclub de Hertruitertjes zijn afgelopen weekend in de prijzen gevallen. Tijdens de indoor dressuurwedstrijd in Heeten afgelopen weekend waren de ruiters uit Hellendoorn succesvol. In de klasse B categorie C won Malika Elshof met haar pony It’s A Dream een tweede prijs met 190 punten. In de klasse L2 categorie A/B won Milou Ekkel met Moonlight de eerste prijs met 202 punten. In de klasse L2 categorie C/D/E won Dylian Roelofs met Calipso de tweede prijs met 187 punten.

Lees ook

Officiële start van sloop bij Stevenskamp

HEETEN/RAALTE – Onder toeziend oog van bewoners en overige betrokkenen is vorige week dinsdag de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.