help jeugdige voetballers naar de top

Lijkt het je wat om jeugdige voetballers in de leeftijd van 5 tot 13 jaar te trainen en te coachen? Dan kun je dit voorjaar beginnen met de cursus pupillentrainer. De Voetbal Ontwikkeling Salland (VOS) organiseert de cursus, aangeboden door de KNVB, op sportpark Tijenraan bij Rohda Raalte. De training bestaat uit acht à tien bijeenkomsten.

Tijdens de cursus pupillentrainer leer je hoe je kinderen kunt leren voetballen, hoe je dat aan hen over moet brengen en in training en coaching vorm kan geven. Concrete onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn: het trainen van jeugdspelers in de verschillende leeftijdsgroepen, kenmerken van de verschillende leeftijdsgroepen, jongens- en meisjesvoetbal en leiding geven aan jeugdspelers. De inhoud komt overeen met die van de F-, E- en D-modulen.

De kosten van de cursus zijn €185,00 en dat is inclusief cursusmateriaal. In totaal kunnen er 20 mensen meedoen aan de cursus. Daarbij geldt vol is vol. Leden van alle deelnemende verenigingen van de VOS kunnen zich via de website opgeven: http://hermes2.dexels.com/knvb_digitaal_inschrijven/activitydetails.jsp?activityid=7682748

Meer foto's