help je favo wraak band verder

Heb jij zaterdagavond ook zo genoten van de bands die tijdens de Wraak van Salland in Herxen op het podium stonden? Dan hebben we goed nieuws. De video’s van zaterdag taan online en dus kun je lekker nagenieten. En met dat nagenieten kun je je favoriete band ook nog naar de halve finale helpen!

De video’s van de bands zijn namelijk allemaal op YouTube gezet. De band met de video die woensdag 26 februari om 13.00 uur de meeste You-tube views heeft, gaat naar de halve finale van de Wraak van Salland. Lekker F5 drukken dus!

Afgelopen zaterdag stonden Watt Ever, Strike, Premium en Litter op de planken van dorpshuis Herxer Marke. Watt Ever kreeg de meeste stemmen en ging daardoor direct verder naar de halve finale. De overige drie bands zijn afhankelijk van jouw steun. De meeste YouTube-views leveren namelijk een ticket voor de halve finale op.

Hieronder staan links (in willekeurige volgorde) naar de video’s van de bands. Klikken (en daardoor dus stemmen) kan tot 26 februari 13.00 uur.

We trappen de lijst af met de winnaar van de avond:

Watt Ever

En nu de kanshebbers:

Strike

Premium

Litter

Afgelopen week ging de strijd om de views tussen de bands die in de Oranjerie Wijhe hadden opgetreden. Naast de City Killers heeft Bad Schoes nu ook een plek in de halve finale verkregen. Laatstgenoemde genereerde de meeste Youtube-views afgelopen week.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.