hekking heeft overnamekandidaat

Wie de kandidaat is kan de curator nog niet zeggen. “We zijn op dit moment bezig met onderhandelen. Dus ik ben ook niet vrij om dat te zeggen. Daarnaast zijn we er nog niet uit, dus misschien gaat de hele overname niet door. Dan zou het noemen van een naam loos alarm zijn”, zegt Claassen.

Op dit moment ligt het voorstel bij de rechtbank, als deze groen licht geeft kan het nieuwe bedrijf gelijk met de productie beginnen. Waarschijnlijk gaat de overnamekandidaat het bedrijf weer inzetten voor de productie van biologische kaas. Met de overname kan ook een deel van het personeel behouden blijven.

Hekking kaas kwam in december in de problemen toen bij een controle bleek dat ze biologische en reguliere geitenmelk met elkaar hadden gemengd, daarnaast zaten er nitraten in het conserveringsmiddel. Beide zijn niet toegestaan bij het maken van biologische kaas. Skal trok daarop het bio-certificaat in. Hekking is op 29 januari failliet verklaard, nadat het bedrijf zelf faillissement had aangevraagd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.