Home / archiefcentraal / hekking heeft overnamekandidaat

hekking heeft overnamekandidaat

Wie de kandidaat is kan de curator nog niet zeggen. “We zijn op dit moment bezig met onderhandelen. Dus ik ben ook niet vrij om dat te zeggen. Daarnaast zijn we er nog niet uit, dus misschien gaat de hele overname niet door. Dan zou het noemen van een naam loos alarm zijn”, zegt Claassen.

Op dit moment ligt het voorstel bij de rechtbank, als deze groen licht geeft kan het nieuwe bedrijf gelijk met de productie beginnen. Waarschijnlijk gaat de overnamekandidaat het bedrijf weer inzetten voor de productie van biologische kaas. Met de overname kan ook een deel van het personeel behouden blijven.

Hekking kaas kwam in december in de problemen toen bij een controle bleek dat ze biologische en reguliere geitenmelk met elkaar hadden gemengd, daarnaast zaten er nitraten in het conserveringsmiddel. Beide zijn niet toegestaan bij het maken van biologische kaas. Skal trok daarop het bio-certificaat in. Hekking is op 29 januari failliet verklaard, nadat het bedrijf zelf faillissement had aangevraagd.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.