grote optocht in iesseldonk

De grote optocht van Iesseldonk gaat op zaterdagmiddag 1 maart om 14.30 uur van start. De route start vanaf de industrieweg en vervolgt zich door de Enkweg, Molenbelt, Langstraat, Oranjelaan, Wijhezicht, Nieuwendijk. Ontbinden gebeurt voor het van Dedemplein.

Je kan zelf nog meedoen met de optocht. Als je nog een leuk thema weet kun je je opgeven met je familie, vrienden, collega’s, buren of bekenden. Daarnaast hoopt de organisatie dat zoveel mogelijk kinderen zich opgeven. Inschrijven kan zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur tot 14.00 uur in het Beatrixgebouw aan de Industrieweg. Hier is dan koffie en ander eten en drinken te krijgen.

Op dit moment hebben al veel wagens, prinsenwagens en loopgroepen zich aangemeld. Na afloop van de optocht zal de prijsuitreiking plaatsvinden tijdens de carnavalsmiddag in residentie The Longhorn.

Het complete programma van CV de Diekschoevers staat op staging2.diekschoevers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.