groenlinks pissig op gemeenteraad raalte

“Als nieuwe partij in Raalte is het wel netjes als je je voorstelt en laat weten op welke manier je een bijdrage denkt te leveren aan het vertegenwoordigen van de Raalter bevolking,” stelt GL-lijsttrekker Ralph Mulders. ”Geen interesse zeiden de partijen op het zittend pluche, zelfs de 5 minuten inspraak die er voor iedere inwoner van de gemeente Raalte is gereserveerd om de gemeenteraad te informeren over geagendeerde en niet geagendeerde onderwerpen is niet bedoeld voor Groen Links.”

“Bij Groen Links zijn we blijkbaar te netjes opgevoed. Groen Links wil er zijn voor de inwoners en heeft respect voor andere partijen die zich daar ook voor inzetten. Als raadsleden dat niet aan willen horen of hun eigen zetel in gevaar zien komen, prima.”

“Gelukkig hebben we zonder toestemming van de raad ons wel in kunnen schrijven voor de gemeenteraad verkiezingen en valt er in Raalte weer iets te kiezen. Helemaal niet erg om in Raalte groener en socialer te stemmen dan je landelijk zou doen. Een investering in je eigen omgeving,” volgens Ralph Mulders.

Komende week is het Groen Links programma voor de gemeenteraadsverkiezingen digitaal beschikbaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.