gezellige boel bij gay party in lampe

In De Leeren Lampe werd zaterdag 15 februari ‘FREEZE The gayest party in the North/East’ gehouden. Het evenement was special gericht op lesbo’s, homo’s, bi-seksuelen en transgenders. Een primeur, aangezien er nog nooit eerder een feest op deze schaal is georganiseerd voor deze doelgroep in het Oosten van het land.

FREEZE

Drag Queens [Nationaal & Internationaal], halfnaakte barmannen, meerdere zalen volledig in thema, doorbitches, een compleet VIP deck, Meet&Greet met onder meer Ron Link a.k.a. Tarzan en turn-hunk Jeffrey Wammes, gogo dansers, een spetterende show van niemand minder dan Sharon Doorson en DJ Justin Strikes, die elk jaar weer duizenden mensen opzweept op het Rembrandtplein in Amsterdam tijdens de jaarlijkse Gay Pride. Met andere woorden, een line-up om trots op te zijn. “Als we het doen, moeten we het ook goed doen,” aldus Joop van den Enk en event-director Niek Loman.

Aangezien het feest behoorlijk wat volwassen onderdelen bevat, is er vanuit de organisatie besloten dat het feest alleen toegankelijk was voor bezoekers vanaf 18 jaar (legitimatie is verplicht).

Arnold Roolvink maakte een mooie fotoreportage van de gay-party in Raalte

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.