Home / archiefcentraal / gevarieerde spoorse beelden

gevarieerde spoorse beelden

Woensdag 12 februari houdt de NVBS een ‘doe-het-zelf’ bijeenkomst. Onder de noemer Meeneem-avond brengen bezoekers hun eigen opnamen van spoorse zaken mee en delen die met elkaar. Dit is elk jaar weer een groot succes met verrassend en gevarieerd beeldmateriaal. Dit kan gaan om dia’s, digitale foto’s en video. Er geldt een maximum presentatietijd van 15 minuten en graag tevoren aanmelden via zwolle@nvbs.com onder vermelding van onderwerp en type materiaal.

De NVBS is de Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Spoor- en tramwegwezen. De bijeenkomst van de afdeling Zwolle begint om 20:00 en wordt gehouden in het Denksportcentrum Zwolle, Venestraat 15. Dit is in het verlengde van de tijdelijke stationstraverse. De entree bedraagt 2 euro. Meer info op www.nvbs.com/zwolle.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.