geen winnaar wedstrijd van de week

De Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal kent in de afgelopen editie alleen maar verliezers. Niemand heeft namelijk gewonnen. En zo valt er dus geen enkel lichtpuntje aan het verlies van Rohda Raalte tegen FC Suryoye Medditeraneo te verbinden.

Zondag verloor Hoofdklasser Rohda na een penaltyserie van de derdeklasser. In de reguliere speeltijd werd het 3-3. Na de serie trappen van 11 meter gingen de bezoekers uit Enschede als winnaars naar huis.

Niemand voorspelde de 3-3, waardoor de bal van Intersport Schutte deze week geen nieuwe eigenaar krijgt.

Woensdagmiddag nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.