geen gezicht organiseert feestneus feest

Carnavalsgroep Geen Gezicht organiseert het grote FeestNeusFeest. Zij doen dit omdat ze de winnaars zijn van de wedstrijd ‘Stoppelkraker Van Het Jaar’, georganiseerd door carnavalsvereniging de Stoppelkaters. De groep won dit jaar met hun nummer ‘De Feestneus’.

Naast muziek, drankjes en hapjes, word je zaterdag getrakteerd op een optreden van de carnavalsgroep Geen Gezicht. De clowntjes zullen zorgen voor een welkomstdrankje, een ‘Wheel of Fortune’ en iedereen krijgt een gratis feestneus.

Het feest is op zaterdag 8 februari vanaf 22.00 uur in de Gouverneur in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.