ga eagles geeft winst toch nog uit handen

Eagles begon goed en de wedstrijd en kreeg al snel een aantal kansjes. Na 24 minuten was het Jop van der Linden die voor de openingstreffer tekende (1-0). Hij schoot een vrije trap fraai in het doel van RKC. In het restant van de eerste helft gebeurde er verder weinig en de ploegen gingen met 1-0 rusten.

Na rust kwam RKC beter uit de startblokken en dat resulteerde in een aantal kansen. In de 64e minuut werd het 1-1 nadat Xandro Schenk een schot van Schet van richting veranderde en in eigen doel zag gaan. Go Ahead kreeg in het restant van de tweede helft meer kansen op de voorsprong, maar vond telkens doelman Seda op de weg.

In de laatste minuut leek de thuisploeg er toch met de winst vandoor te gaan, nadat Schenk de bal binnenwerkte uit een hoekschop (2-1). Maar direct na de aftrap scoorde Romeo Castelen alweer de gelijkmaker, waardoor het in blessuretijd toch nog 2-2 werd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.