fulltime wethouder werkt maar vier dagen

Wethouder Wout Wagenmans werkt geen vijf, maar vier dagen per week. En dat terwijl voor bijna vijf volledige dagen uitbetaald krijgt. Tenminste, dat stelt raadspartij 1voorAllen. Ben Misha heeft afgelopen week namens de partij vragen aan het college van B&W gesteld.

Misha wil weten hoe het kan dat Wagenmans slechts vier dagen werkt, terwijl hij bijna volledig betaald wordt en of dat volgens de regels en wetten mag.

Wagenmans stond tot 2011 voor 0,8 fte (dus vier dagen) op de loonlijst van Raalte. Toen wethouder Carla Hoge aftrad, nam hij een deel van haar portefeuille over. Daarop werd besloten om Wagenmans voor meer uren in te huren, te weten 0,95 fte.

Update: Wagenmans heeft gereageerd op de vragen, zie hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.