fotocursus door stefan kemper en collega

Als je problemen hebt met je spiegelreflexcamera of je wil gewoon meer leren over de camera, dan kun je op 22 maart een cursus volgen. Stefan Kemper van Stefan Kemper Fotografie en collega fotograaf Henny Temmink gaan in één dag de basisprincipes van een spiegelreflexcamera uitleggen. Aan het eind van de dag kan iedereen met de camera omgaan.

Er wordt ook op 15 maart een cursus gegeven, maar die is volgeboekt. Wegens het succes wordt een week later nog een keer een cursus gegeven. De workshop is bedoeld voor mensen die een spiegelreflexcamera hebben en meer willen dan fotograferen op de automatische stand.

Tijdens deze workshop wordt uitgelegd wat je allemaal kunt bereiken met een spiegelreflexcamera. ‘s Middags gaan je de theorie op locatie in de praktijk brengen.

Tijdens de cursus krijg je de kans om in één dag je hobby op een hoger niveau te brengen met behulp van theorie en praktijk. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding van 2 ervaren fotografen. De workshop zal met 6 tot 8 deelnemers worden gegeven zodat iedereen de gewenste aandacht krijgt.

Wil je meedoen aan de cursus? Meld je dan aan via info@stefankemper.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.