filmavond voor en over gehandicapten

De stichting motorrijders gaan voor gehandicapten Nieuwleusen M.G.V.G.N. organiseerde afgelopen vrijdagavond een filmavond voor alle deelnemers en betrokkenen over de gehandicaptenrit die werd gehouden in augustus 2013.

Schietsportvereniging Nieuwleusen stelde hun Schuttershuis geheel belangeloos ter beschikking en de schietbanen werden in rap tempo omgetoverd tot een heuse bioscoop waar ’s avonds een kleine 80 personen op groot scherm konden genieten van een prachtige film over hun zelf. Bij het terug zien van de belevenissen tijdens de rit kwamen de enthousiaste reacties spontaan weer boven. De foto- en filmploeg en Carlo Borger die de montage ook dit jaar weer voor zijn rekening nam, hebben weer prachtig werk afgeleverd en dit werd goed gewaardeerd door de aanwezige gasten.

Na de film volgde een korte toespraak van voorzitter Martin Luinstra die Bernadette Rumpf en Roelie Schuurman met een bloemetje en een envelop bedankte voor hun jarenlange inzet bij de catering tijdens de gehandicaptenrit. Deze dames maken plaats voor enkele nieuwe enthousiaste hulpen. Ook liet de voorzitter doorschemeren dat we ook dit jaar weer in augustus op pad gaan en dat we dan met nog meer water te maken krijgen dan afgelopen jaar.

Na deze toespraak werd er nog een bingo gehouden met prachtige prijzen.

Na afloop van de bingo kon er voor de liefhebbers eventueel onder begeleiding nog een kaart geschoten worden op de inmiddels weer opgebouwde schietbaan. Tegen elven keerde was de rust weer gekeerd en kan de organisatie terugzien op een mooie avond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.