fantasiepruiken veroveren carnaval

Tijdens carnaval wil je een speciaal outfit om op te vallen tussen alle andere carnavalsvierders. Loes Nijland, van Mama-Loes uit Raalte, geeft je de mogelijkheid om er bijzonder uit te zien met een van haar pruiken. De handgemaakte fantasiepruiken komen in alle vormen en maten, van pruiken in de Herfstsfeer tot bijzondere Venetiaanse pruiken voorzien van verlichting.

“De klant bepaalt helemaal zelf hoe de pruik eruit moet komen te zien. We maken ze van relatief eenvoudig tot erg complex. Voor ons altijd weer een uitdaging”, aldus Loes. Het zijn niet alleen fantasiepruiken, maar ze worden ook gebruikt voor etalages van winkels. Zo kunnen de jaargetijden in de pruiken worden verwerkt om etalages op te leuken. De lente en het aanstaande WK voetbal zijn voor Loes actuele onderwerpen om te verwerken in de pruiken.

Om een goed beeld te geven van de pruiken, heeft Mama-Loes samen met fotograaf Stefan Kemper een reportage van de pruiken gemaakt. Een overzicht daarvan is geplaatst op de website van Mama-Loes en Stefan Kemper fotografie.

Wie voor de Carnaval nog wil beschikken over een unieke feestpruik moet er snel bij zijn. Via de website kun je contact opnemen met Mama-Loes: staging2.mama-loes.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.