extra clinic bij reddingsbrigade raalte

Vanwege het grote succes is er komende vrijdagavond een extra clinic ingelast.

Deze clinic start net zoals voorgaande clinics om 18.30 uur.

Was jij er de afgelopen weken al bij? Dan ben je natuurlijk weer van harte welkom. Ben je nog niet geweest maar wil je alsnog een kijkje in de keuken van een reddingsbrigade nemen? Je bent elke vrijdagavond van harte welkom aan het bad.

Als afsluiting van de gehouden clinics, wordt er woensdagmiddag 19 februari een afsluitend evenement gehouden. Dit evenement zal starten om 13.00 uur en zal duren tot ongeveer 15.00 uur. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Dit alles vind uiteraard plaats in zwembad Tijenraan te Raalte.

Neem ook eens een kijkje op de website, staging2.reddingsbrigaderaalte.nl of stuur een mailtje naar promotie@reddingsbrigaderaalte.nl

Tot vrijdag avond!

Reddingsbrigade Raalte

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.