erwin nyhoff en kabaal knuffelen in wesepe

Erwin Nyhoff en rockband treden zaterdagavond op bij het Wapen van Wesepe. Dat doen ze tijdens Knuffelrock.

Knuffelrock wordt gehouden in het kader van de barcompetitie die het Wapen van Wesepe organiseert. In januari en februari neemt wekelijks een vriendengroep uit Wesepe de kroeg een avondje over en houdt er dan een evenement.

Nyhoff speelt naast zijn solo-optreden ook een paar nummers samen met de Bathmense rockband Kabaal. Om het jaren ’90-tijdperk van Knuffelrock compleet te maken draait DJ Jan Niemeyer (alias Sjon Beton) uit Wesepe de avond aan elkaar. De zaal is om 21.00 uur open en Erwin Nyhoff treedt op om 22.00 uur.

De entree is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.