ernstig ongeval op eikelhofweg bij olst

Van de vier personen in de auto was er één niet aanspreekbaar. Om medische hulp te verlenen, is een traumahelikopter opgeroepen. Verschillende brandweerkorpsen uit de regio zijn opgeroepen om te assisteren.

Een ooggetuige, die eerder dan de hulpdiensten ter plekke was, vermoedt dat de auto niet rechtstreeks tegen de boom is gereden, omdat de voorkant van het voertuig niet ingedeukt was. “Van wat ik heb gezien is dat de auto waarschijnlijk over de kop ging en in de lucht tegen de boom is geknald. De boom is tegen de bestuurderskant aangekomen en is dus het hele dak ingedeukt, de bestuurder kon ik niet zien. De achterste twee mensen waren bij bewustzijn en aanspreekbaar.”

Meer foto’s op staging2.RegioSalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.