Home / archiefcentraal / elferink schoenen ondergaat grote facelift

elferink schoenen ondergaat grote facelift

De winter, voor zover we die hebben gehad, is bijna ten einde. De voorjaarskriebels beginnen zo langzamerhand alweer te komen. Zo ook in schoenenland. Bij Elferink Schoenen komt de nieuwe voorjaarscollectie alweer binnen. Maar voordat het voorjaar in alle hevigheid los kan barsten is er nog veel werk te verzetten. Elferink Schoenen aan de Grotestraat in Raalte ondergaat binnenkort namelijk een verbouwing.

“Het is alweer een tijd geleden dat we heel groots verbouwd hebben”, vertelt Niels Elferink. “Toen is werkelijk de hele winkel eruit gegaan. Muren zijn verplaatst en ga zo nog maar even door. Zo rigoureus gaat het deze keer niet worden, maar een hele grote facelift kun je het zeker wel noemen.” Wat er precies gaat gebeuren wil Niels niet verklappen. “Dat moet iedereen maar zelf komen bekijken als de verbouwing klaar is.”

Om de verbouwing soepel te laten verlopen gaat Elferink Schoenen een paar dagen dicht. Van maandag 17 tot en met donderdag 20 februari blijven de deuren gesloten. Vanaf vrijdag 21 februari kan iedereen de nieuwe winkel komen bewonderen.

Maar voordat de winkel dichtgaat moeten de winterschoenen echt nog wel de deur uit worden gewerkt. Daarom geeft Elferink Schoenen extra veel korting tijdens de laatste week van de opruiming. Alle schoenen van de wintercollectie gaan met 50% korting weg en daarnaast is een rek met schoenen en laarsjes voor 19 of 29 euro. Niels: “Om voor iedereen nog voldoende keuze te hebben verplaatsen we voor deze actie extra schoenen vanuit onze andere winkels. Het is dus zeker de moeite van het komen kijken waard!”

Naast de winkel aan de Grotestraat in Raalte heeft Elferink Schoenen ook vestigingen in Hattem en Kampen. Tevens is de hele collectie online te vinden op www.elferinkschoenen.nl . Hierop zijn de schoenen te bestellen zodat deze thuis worden gestuurd of de schoenen kunnen worden gereserveerd in de winkel zodat de klant ze in de winkel kan komen passen.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.