eerste namen pedro pico pop bekend

Afterpartees, Broken Brass Ensemble, Raketkanon en De Rooie Neger komen naar Raalte op 28 juni. Het zijn de eerste namens die de organisatie van Pedro Pico Pop bekend heeft gemaakt. PPP gaat op voor de tiende editie van het eigenzinnige Raalter popfestival.

Op de jubileumeditie, die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 28 juni, zullen in ieder geval Afterpartees, Broken Brass Ensemble, Raketkanon en De Rooie Neger hun opwachting maken. Inmiddels is de online voorverkoop voor het festival gestart met een extra voordelige early bird actie. De organisatie van het muzikale en kunstzinnige spektakel op het MBI terrein in Raalte verwacht binnenkort met meer nieuwe namen naar buiten te kunnen komen.

Afterpartees

De energieke garagepop van Afterpartees krijgt momenteel in sneltreinvaart meer bekendheid in de Nederlandse muziekscene. Misschien wel dé ontdekking van Noorderslag afgelopen maand, de huidige single ‘First/Last’ doet het in ieder geval erg goed op onder andere 3FM. Overtuigend en gezellig!

Broken Brass Ensemble

Ze scoorden een megahit met hun versie van Thrift Shop van Macklemore & Ryan Lewis: de zeven koperblazers en drummer die samen het Friese Broken Brass Ensemble vormen. De koperband speelt traditionele New Orleans-brass, gemengd met hiphop-, balkan-, funk- en bluesinvloeden. Aanstekelijke muziek die geheid tot een feestje leidt.

Raketkanon

Het is hard, het is ruig en het is Belgisch. Raketkanon maakt rauwe sludgerock, een stevige combi van rock, metal en punk. Vergelijkbaar met bands als John Coffey en Traumahelikopter (beide vorig jaar nog te zien op Pedro Pico Pop), maar dan misschien nog een stukje energieker.

De Rooie Neger

Een simpel recept: als het dansbaar is wordt het gedraaid door De Rooie Neger. Deze dj uit Klazienaveen deinst er niet voor terug om een schlager af te wisselen met een death metal plaat, of een punkpolonaise in te zetten. Afwisselend genoeg dus, en gegarandeerd één groot feest.

Early Bird actie

De kaartverkoop voor Pedro Pico Pop is inmiddels gestart. Vroege beslissers kunnen profiteren van de Early Bird actie. Tot en met vrijdag 14 maart kunnen tickets worden gekocht tegen een gereduceerd tarief van 13 euro. Tickets kunnen online worden besteld op http://staging2.pedropicopop.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.