eagles maakt bezwaar tegen verplaatsing duel

Go Ahead Eagles gaat bezwaar maken bij de KNVB tegen de beslissing het thuisduel tegen NAC Breda op 2 april te laten spelen. Het duel stond op het programma voor 23 maart, maar is verplaatst in verband met de nucleaire top in Den Haag op 24 en 25 maart. De inhaalwedstrijd staat nu gepland voor woensdagmiddag 2 april om 15.45 uur.

Voorzitter Edwin Lugt reageerde op de website van Go Ahead Eagles ‘verbijsterd’. “Er is zonder enig overleg met de gemeente Deventer een nieuwe datum en een nieuw tijdstip bepaald. Dit is een zeer supportersonvriendelijk tijdstip. Go Ahead Eagles is een club die het deels van haar fanatieke thuispubliek moet hebben en dit leidt ook nog eens tot sportieve ongelijkheid, omdat Cambuur en wij de enige twee clubs zijn die in een cruciale fase van de competitie drie wedstrijden in zes dagen moeten afwerken. Dat is absurd. We gaan hier niet mee akkoord en we zullen op een alternatieve datum aandringen, mogelijk het weekend van de bekerfinale.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.