den daas weer aan kop lokaal alternatief

Egbert den Daas is ook bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker van Lokaal Alternatief. De partij richt zich net als de afgelopen raadsperiode in hoofdzaak op Heino. Woensdagavond presenteert Lokaal Alternatief haar kandidaten en alle speerpunten voor de komende vier jaar.

Tevens worden de ontwikkelingen rondom het centrumplan van Heino (oude gemeentehuis) toegelicht. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het nieuwe Dorpshuus van Heino en duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur.

De kandidaten voor Lokaal Alternatief zijn Egbert den Daas, Dick Buitenkamp, Arnoud Wierdsma, Annelies Linthorst, Ronald Jan Koning, Hans Hartholt, Jolanda Hofman, Aaf Koopmans, Margreet Wassink-Beerekamp, Nienke Nijland – van Egmond en Hans Lozeman.

Lijsttrekker blijft Egbert den Daas. Deze door de wol geverfde docent geschiedenis heeft de afgelopen raadsperiode aangewend om veel Heinose zaken voor het voetlicht te brengen. Het behoud van de bibliotheek in Heino is volgens Egbert één van de belangrijkste speerpunten voor de komende jaren.

Den Daas wordt bijgestaan door Dick Buitenkamp: een ras-Heinoër die nagenoeg zijn hele leven al in Heino heeft doorgebracht. Buitenkamp is gepokt en gemazeld in het sportieve leven, zowel actief als bestuurlijk. Dat zwembad De Tippe voor Heino behouden blijft staat voor hem bijvoorbeeld buiten kijf want ‘in Heino gebeurt het’ volgens Dick.

Lokaal Alternatief wordt wat ideeën betreft gevoed door Arnoud Wierdsma. Deze import-Heinoër heeft als voormalig ondernemer een scherp oog voor verbeterpunten in zijn dorp: zowel op het sociale vlak als op het zichtbare ‘uiterlijke vlak’: ‘Heino wordt mooier’ is dan ook zijn motto.

Annelies Linthorst heeft als ondernemer in Heino een goed gevoel ontwikkeld voor de lokale sentimenten en belangen van de inwoners. ‘Heino bouwt’ is volgens Annelies dan ook een van de voorwaarden voor de toekomst van haar dorp. En dat kunnen we zowel letterlijk als figuurlijk nemen.

Elf serieuze en enthousiaste kandidaten voor een partij waarbij de belangen van Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem in goede handen zijn. De kandidaten, de standpunten en het verkiezingsprogramma zijn te vinden op de website van Lokaal Alternatief: lokaalalternatief.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.