de zuipkeet komt naar raalte

De theatervoorstelling ‘De Zuipkeet’ komt naar het Hoftheater Raalte. De voorstelling laat zien wat de impact is als de grenzen van vader op zoon vervangen en een verslaving ontstaat. Sinds kort is het verboden om aan jongeren onder de 18 jaar alcohol te verkopen na de vele berichten over comazuipen en drankmisbruik onder jongeren. Het verhaal wordt op toneel gebracht door een acteursfamilie die zelf ook geteisterd is door de gevolgen van drankmisbruik.

De Zuipkeet is een familiedrama over een klein gezin, waarvan de vader samen met zijn zoon en dochter hun zuipkeet wil heropenen. Jaren geleden moesten ze gedwongen sluiten en deze keer moet de zuipkeet lucratief en verantwoord worden. Uiteindelijk wordt het leed van alcoholmisbruik blootgelegd in deze voorstelling. De voorstelling is op 12 februari in Raalte te zien.

Voor meer informatie ga je naar de website: http://staging2.zuipkeet.nl/.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.