de wraak dendert naar wijhe

De Wraak van Salland stuift door. Zaterdag wordt de tweede voorronde gespeeld in café De Oranjerie in Wijhe. De bands the Great Boo, the City Killers, the Shelters en Bad Shoes staan op het programma vanaf 20.30 uur. Als je die bands alvast wilt bekijken, ga dan ook naar de site van De Wraak (staging2.wraakvansalland.nl).

“Dat is ook de charme van de Wraak van Salland. De buurjongen die je altijd in de schuur hoort spelen kun je nu op het podium zien staan. Je kunt dus bekenden in een plaatselijke setting zien optreden”, zegt een van de organisatoren Maurice Endeman.

De komende maanden kun je elke zaterdag verschillende beginnende bands bekijken op locaties door de hele regio. Elke avond zijn er vier regionale bands te zien. Als je gaat kijken zie je veel plaatselijk talent voorbij komen. De grote finale is op 11 april in de Leeren Lampe.

Voor meer informatie ga je naar de website: http://staging2.dewraakvansalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.