Home / archiefcentraal / de veldhoek te klein voor de stuwzangers

de veldhoek te klein voor de stuwzangers

De belangstelling voor Shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren was van het weekend erg groot. De zaal de Veldhoek in Heino bleek te klein voor het gezelschap. Er kon niemand meer bij en dat bleef de hele middag zo. Het koor bracht drie sessies van ongeveer 30 minuten.

De zaal was zo ingericht dat er zoveel mogelijk mensen in konden. Toch moesten zo’n 50 potentiële toeschouwers teleurgesteld worden, omdat de zaal echt vol was. Een mooi succes natuurlijk voor het koor ‘de Stuwzangers o.l.v. Flip Jonkman en met begeleiding van drie accordeons, gitaar en slagwerk. Jan de Mink verzorgde het geluid.

Toeschouwers kwamen uit heel Salland, maar ook uit Zwolle, Apeldoorn, Eerbeek en uit Zaanstad. De reacties na afloop zondagmiddag bij de Veldhoek waren zeer positief. Er komen nog veel optredens van het koor voor het komende jaar aan. Als je de Stuwzangers wil volgen dan kan dat via www.destuwzangers.nl.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.