Home / archiefcentraal / damesinterland door de lens van onze wolff

damesinterland door de lens van onze wolff

Een damesvoetbalinterland fotograferen, dat wilde onze fotograaf Johan Wolff graag eens doen. Hij toog woensdagavond bepakt en bezakt naar het stadion in Zwolle om daar het WK-kwalificatieduel tussen de Nederlandse en de Belgische voetbaldames op beeld vast te leggen.

Dat onze Raalter Wolff geen mooi weer-fotograaf is bewees hij weer eens. Wind tegen, regen tegen… Johan laat zich niet zomaar uit het veld slaan. En waar hij mee thuis kwam? Zoals we gewend zijn, weer een schitterende fotoreportage.

De wedstrijd verliep overigens minder goed voor Oranjeminnende voetballiefhebbers. Het Nederlands vrouwenelftal bleef steken op een gelijkspel. In een met ruim 7300 toeschouwers gevuld IJsseldeltastadion kwamen de Oranjes in een saai duel niet verder dan 1-1. Het was voor beide ploegen de vijfde wedstrijd van de kwalificatiereeks. Beide landen haalden nog nooit het eindtoernooi.

Maar ach, gelukkig hebben we de foto’s nog.

Lees ook

Uitagenda

Woensdag 4 augustus Wesepe Het Wapen van Wesepe 18.30-19.00 uur Start wandeldriedaagse Labor Donderdag 5 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.