cultuurplein verandert in actiefsalland

ActiefSalland.nl vervangt vanaf 1 maart de website CultuurpleinSalland.nl Op deze website staan alle sport- en cultuuractiviteiten in de gemeente Raalte en omgeving bij elkaar. Daarnaast vind je er alle aanbieders in de gemeente.

CultuurpleinSalland.nl is drie jaar geleden opgericht en is inmiddels op een aantal punten verouderd. Daarom is HOFinSalland gaan kijken naar een nieuwe website en een nieuw systeem. Voor deze nieuwe website werken ze samen met Sportbedrijf Raalte. Zo kunnen ze alle sport- en cultuuractiviteiten binnen Salland bundelen.

Met de komst van de nieuwe website veranderen er een paar dingen voor gebruikers. Zo heb je bijvoorbeeld geen eigen account meer. Sport- en cultuurverenigingen kunnen in het vervolg hun activiteiten aanmelden via button op de homepage van ActiefSalland.

ActiefSalland heeft ook voordelen voor sport- en cultuurverenigingen: Hun activiteiten, nieuws en organisatie- en contactgegevens staan op de website vermeld, waardoor ze te vinden zijn voor sport- en cultuurliefhebbers. Bij het plannen van activiteiten, bijvoorbeeld een toernooi, concert of workshop, kunnen de verenigingen op de website zien of er op de gewenste datum al andere activiteiten plaatsvinden.

Daarnaast is op de website en overzicht van instanties/personen waar sport- en cultuurverenigingen terecht kunnen voor vragen, advies, subsidie. Er komt ook een inschrijfmodule voor workshops die door Sportbedrijf Raalte en HOFinSalland worden georganiseerd.

Vanuit het Sportbedrijf is Maarten Paalman (maarten.paalman@raalte.nl) verantwoordelijk voor de sportgerelateerde organisaties, artikelen en activiteiten. Mirjam Borger (mirjamborger@hofinsalland.nl) houdt zich vanuit HOFinSalland bezig met de cultuurrelateerde organisaties, artikelen en activiteiten op staging2.actiefsalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.