crosscircuit sluit recordseizoen af met afterparty

Het afgelopen jaar heeft Sallands Crosscircuit records gebroken. Om het succes te vieren wordt op vrijdag 7 februari de After Party van het SCC gehouden in De Leeren Lampe. Het afgelopen loopseizoen hebben 1750 lopers een mooi sportweekend gehad. Dit is een recordaantal deelnemers, bereikt in samenwerking met 11 organisaties in alle Sallandse dorpen.

Tijdens de After Party wordt het achterliggende seizoen gevierd. Höllenboer Gerard Oosterlaar is ceremoniemeester van de avond en hij wordt hierbij muzikaal ondersteund door onze huisband ” Let it Beatles”. Daarnaast verzorgt Blender Media een samenvatting van het afgelopen seizoen. Gastheer Joop van den Enk maakt het mogelijk dat iedereen aansluitend naar zijn ” Dance Classic Party” kan.

Er is ook reden voor feest, want het was een succesvol seizoen. Bijna 400 lopers hebben meegedaan aan de SCC competitie. Daarnaast hebben een recordaantal van 78.000 mensen de website bezocht. Ook na afloop waren de wedstrijden niet vergeten. De sfeerbeelden werden door 11.000 lopers, familieleden en vrienden bekeken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.